Route ICR is je groeikompas en groeiprocesbegeleider in één

Je hebt de ambitie om jouw bedrijf stevig te laten groeien. En natuurlijk weet je best dat dat niet vanzelf gaat. Want zonder inzet van personeel en zonder teamintuïtie is geen hoge bedrijfsgroei mogelijk. Probleem is dat veel ondernemers angst hebben om (meer) personeel in te zetten en daarom ook geen hoge bedrijfsgroei als doel durven te stellen. Oorzaak is dat de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker zorgt voor gebrek aan teamintuïtie. Dat zorgt tevens voor onnodige en onbewuste verspilling van tijd, energie en geld.

Wat wij doen? Wij faciliteren je om te groeien als ondernemer én bedrijf.

Wij vinden dat erg jammer, want als je niet weet wat je moet doen dan is alles moeilijk. Je hebt een beetje hulp nodig om te weten waar je moet beginnen en hoe je het groeiproces aanpakt. Onze SAAS oplossing Route ICR is hierbij je houvast, op momenten dat het jou en je teamleden uitkomt en helemaal in je eigen tempo. Route ICR is je online groeikompas en groeiprocesbegeleider in één. Door te werken met Route ICR dicht je de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker en versterk je de teamintuïtie. Hierdoor verdwijnt de angst voor (meer) personeel. Bovendien is er minder verspilling van energie, tijd en geld. Dat zorgt weer voor vertrouwen en zo durf je als ondernemer wél voor hoge groeiambitie te gaan.

Doorlopend werken aan teamintuïtie om stevig te kunnen groeien

Teamintuïtie zorgt voor topprestaties en is dé sleutel tot hoge bedrijfsgroei. Noodzakelijk houvast voor de dagelijkse werkzaamheden in je bedrijf zijn een gedeelde visie en aanpak. Route ICR helpt jou en je team om hier doorlopend aan te werken, op ieder gewenst moment, waar je ook bent en in je eigen tempo. En hoe leggen we onze aanpak en werkwijze eenvoudiger aan je uit, dan door je zelf gratis en vrijblijvend kennis te laten maken?

Wat je krijgt? Meer focus en een sterkere teamintuïtie, hierdoor groei je sneller en is er minder verlies van tijd, energie en geld!

Activeer daarom nu je Route ICR proefaccount en boek direct resultaat, want vanuit de vaste ICR structuur werk je doorlopend in en aan een dynamische organisatie. Zo groei je als ondernemer én bedrijf. En geen zorgen, want je gegevens zijn bij ons in veilige handen! Door te werken met Route ICR als groeikompas en groeiprocesbegeleider van je bedrijf heb je altijd focus, ontwikkel je teamintuïtie, heb je meer grip en wordt je bedrijf steeds meer waard. Want met een beetje hulp kun je meer zélf dan je denkt!


Activeer nu je gratis proefaccount!

Door op 'Nu activeren' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Nu activeren


Heb je al een account? Inloggen