Aanmelden 2018-10-17T16:40:06+00:00

Je hebt de ambitie om jouw bedrijf te laten groeien. En natuurlijk weet je best dat dat niet vanzelf gaat. Maar in de waan van de dag verlies je de focus voor de lange termijn nog weleens uit het oog. Terwijl dát juist een van de succesfactoren voor betere resultaten is. Met de online Route ICR doe-het-zelf coaching tool heb je de alles-in-één oplossing voor allerhande problemen die je dagelijks tegenkomt in het groeiproces van je bedrijf. Want Route ICR helpt je om te groeien als ondernemer én bedrijf. Helemaal in je eigen tempo en op jouw eigen niveau.

Via je eigen Route ICR account beschik je 24/7 over precies die kennis en managementvaardigheden die je nodig hebt om het groeiproces van je bedrijf in goede banen te leiden. Met Route ICR leg je de basis om intern beter te communiceren, verwachtingen beter te managen en daardoor tot een betere teamprestatie te komen. Want met behulp van Route ICR ontwikkel je een gezamenlijke visie en aanpak met je team. Dit versterkt de teamintuïtie en dat is precies wat de top onderscheidt van de middelmaat.

In iedere groeifase van je bedrijf vertelt de InControlRating je of je bedrijf in vorm is om succesvol te groeien of dat dit juist niet het geval is. Zo maak je het fundament onder het groeiproces van je bedrijf steeds sterker. Je bedrijf levert topprestaties en daarmee zet je dromen en ambitie om in realiteit. Met een beetje hulp kun je meer zélf dan je denkt!

Activeer daarom nu je GRATIS Route ICR account en probeer het zelf. Je legt je input vast in jouw eigen streng beveiligde Route ICR omgeving én je vindt hier de 9 tips die de teamintuïtie in jouw bedrijf versterken. Bovendien download en print je eenvoudig je eigen rapporten. En zelfs in deze gratis versie boek je direct resultaat, want je gaat aan de slag met 3 belangrijke steunpilaren:

1. Bepaal de richting van je bedrijf (business model| missie & kernwaarden | visie & doelstellingen | meerjarenplan)
2. Vertaal jouw richting naar de dagelijkse praktijk
3. Meet, weet en stuur bij waar nodig

Door te werken met Route ICR ga je bewuster ondernemen, stel je scherpere doelen, creëer je meer focus, maak je bewustere keuzes, heb je meer grip, ga je meer verdienen en wordt je bedrijf steeds meer waard.


Probeer nu gratis!

Door op 'Nu activeren' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Nu activeren


Heb je al een account? Inloggen