Aanmelden2018-12-04T12:31:32+00:00

Groei als ondernemer én bedrijf

Je hebt de ambitie om jouw bedrijf stevig te laten groeien. En natuurlijk weet je best dat dat niet vanzelf gaat. Maar in de waan van de dag verlies je de focus voor de lange termijn nog weleens uit het oog. Terwijl dát juist een van de succesfactoren voor betere resultaten is. Helaas zijn er zo nog veel meer zichtbare én onzichtbare oorzaken die voor verstoringen zorgen. En daarom gaan wij je online helpen met Route ICR, dé alles-in-één oplossing. Route ICR helpt je bij het oplossen van allerhande problemen die je tegenkomt in het groeiproces van je bedrijf. En dat ook nog eens op momenten dat het jou uitkomt, helemaal in je eigen tempo en op je eigen niveau. Zo groei je als ondernemer én bedrijf.

Doorlopend werken aan teamintuïtie en de ICR van je bedrijf

Route ICR staat voor Route InControlRating en begeleidt ondernemer en bedrijf op de uitdagende weg van stevige groei. De InControlRating (“ICR”) geeft houvast door je in iedere groeifase van je bedrijf te vertellen of je bedrijf in vorm is om succesvol te groeien of niet. Zo maak je het fundament onder het groeiproces van je bedrijf steeds sterker. Scoor als bedrijf een ICR 1 om de kans op hoge bedrijfsgroei maximaal te stimuleren. Want alleen dan zorg je voor de juiste balans tussen 1) financieel gezond zijn, 2) focus, teamintuïtie en beheersbare processen en 3) een cultuur waarin het streven naar Operational Excellence zeer sterk aanwezig is.

Met Route ICR leg je de basis om intern beter te communiceren, verwachtingen beter te managen en daardoor tot een betere teamprestatie te komen. Via je eigen Route ICR account beschik je namelijk 24/7 over precies die kennis en managementvaardigheden die je nodig hebt om het groeiproces van je bedrijf in goede banen te leiden. Dit helpt je om een gezamenlijke visie en aanpak met je team te ontwikkelen. Erg belangrijk, omdat je daarmee de teamintuïtie versterkt en dat is precies wat nodig is om hoge bedrijfsgroei mogelijk te maken. Het onderscheidt de top van de middelmaat.

Activeer nu je eigen gratis proefaccount!

Activeer nu je Route ICR proefaccount en laat je verrassen (geen zorgen, want je gegevens zijn bij ons in veilige handen!). Je boekt namelijk direct resultaat, want we helpen je bij het bouwen aan de volgende 3 pijlers:

  1. Je bepaalt de richting van je bedrijf en gaat aan de slag met o.a. business model, missie, visie en kernwaarden
  2. Je vertaalt de richting van je bedrijf naar de dagelijkse praktijk
  3. Je zorgt voor stuurinformatie en meet, weet, stuurt bij waar nodig

Door te werken met Route ICR als de groeiprocesbegeleider van je bedrijf creëer je meer focus, ontwikkel je teamintuïtie, heb je meer grip en wordt je bedrijf steeds meer waard. Want met een beetje hulp kun je meer zélf dan je denkt!


Activeer nu je eigen gratis proefaccount!

Door op 'Nu activeren' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Nu activeren


Heb je al een account? Inloggen