Komt een Ondernemer bij de Dokter

De beste ondernemers halen het maximale uit hun organisatie om hun bedrijf stevig te laten groeien. Zij zijn dan ook voortdurend bezig om hun organisatie verder te ontwikkelen. Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers niet de kennis en vaardigheden hebben om dit in de praktijk te brengen. Daardoor zien zij vaak door de bomen het bos niet meer. Brandjes blussen is dan aan de orde van de dag, terwijl het toch echt anders kan.

Komt een Ondernemer bij de Dokter (#KeObdD) maakt ondernemers ervan bewust dat zij niet alleen in maar juist ook aan hun bedrijf moeten werken. Met Route ICR wordt dat laatste een stuk eenvoudiger. Want Route ICR zorgt dat de kennis en vaardigheden om het maximale uit je organisatie te halen, altijd en overal beschikbaar zijn voor ondernemer en team. Hierdoor is er altijd focus, heb je een hogere omzet, lagere kosten en groei je sneller.

Komt een Ondernemer bij de Dokter
Aflevering 1.

Komt een Ondernemer bij de Dokter
Aflevering 2.


Activeer nu je gratis proefaccount!

Door op 'Nu activeren' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden


Heb je al een account? Inloggen

In de praktijk zijn veel bedrijven onvoldoende inControl (ICR 3, 4 of zelfs de laagste score ICR 5). Succesvol groeien is dan vrijwel onmogelijk en er gaat onnodig veel energie, tijd en geld verloren. Bedrijven die succesvol groeien scoren een ICR 1 of op zijn minst een ICR 2. Daarmee zorgen zij voor een financieel gezond bedrijf en dat is noodzakelijk voor succesvolle groei.

AANMELDEN