Komt een Ondernemer bij de Dokter

De beste ondernemers halen het maximale uit hun organisatie om hun bedrijf stevig te laten groeien. Zij zijn dan ook voortdurend bezig om hun organisatie verder te ontwikkelen. Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers niet de kennis en vaardigheden hebben om dit in de praktijk te brengen. Daardoor zien zij vaak door de bomen het bos niet meer. Brandjes blussen is dan aan de orde van de dag, terwijl het toch echt anders kan.

Komt een Ondernemer bij de Dokter (#KeObdD) maakt ondernemers ervan bewust dat zij niet alleen in maar juist ook aan hun bedrijf moeten werken. Met Route ICR wordt dat laatste een stuk eenvoudiger. Want Route ICR zorgt dat de kennis en vaardigheden om het maximale uit je organisatie te halen, altijd en overal beschikbaar zijn voor ondernemer en team. Hierdoor is er altijd focus, heb je een hogere omzet, lagere kosten en groei je sneller.

Komt een Ondernemer bij de Dokter
Aflevering 1.

Komt een Ondernemer bij de Dokter
Aflevering 2.


Gratis testen

Door op 'Nu activeren' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden


Heb je al een account? Inloggen

Route ICR (voluit: Route InControlRating) traint, coacht en ondersteunt je op de uitdagende weg van beter én groter worden als organisatie. Als online groeikompas en groeiprocesbegeleider met direct toepasbare kennis, inspirerend advies én ruimte om alles gestructureerd vast te leggen,  in 1 online omgeving. Via het Groeikompas streef je naar ICR 1. Je haalt het maximale uit je organisatie, gaat zeer doelgericht van A naar B en stimuleert het groeiproces om beter en groter te worden optimaal. Met de laagste score ICR 5 geldt het tegenovergestelde.

GRATIS TESTEN