Je kunt nooit hoog eindigen als je de lat niet hoog legt. Te veel ondernemers slagen er niet in om hun dromen waar te maken. Te vaak komt dat omdat zij geen ambitieuze doelen durven te stellen. Tegelijkertijd hebben ze ook geen idee hoe ze dat kunnen veranderen. En dat is jammer!

Route ICR - Groeicirkels

Daarom heeft bedrijfsadviseur Paul Joore de zogenaamde Groeicirkels ontwikkeld (zie hiervoor ook zijn onlangs verschenen boek ‘Succesvol groeien doe je zo!’). Door de Groeicirkels te gebruiken zijn ondernemers beter inControl, hebben zij meer vertrouwen en durven zij wél ambitieuzere doelen te stellen. De Groeicirkels vergroten daarom de kans om ondernemersdromen waar te maken.

Het mooiste van alles is dat de Groeicirkels 24/7 én gratis online beschikbaar zijn. Zo’n eenvoudige en effectieve manier om jouw business naar een hoger plan te tillen, heb je nog niet eerder gezien: gratis Doe-Het-Zelf coaching voor ondernemers!

Nieuwsgierig of wil je meer informatie? Ga dan naar incontrolrating.com.

Gratis Doe-Het-Zelf coaching voor ondernemers

Recent verschenen blogs

Teamintuïtie versterken is een kerntaak

Wekelijks besteden we in onze blog aandacht aan de 9 groeiprincipes van Route ICR. Vandaag groeiprincipe 9: “Gebruik Route ICR als growth facilitator van jouw bedrijf én om groeiprincipe 8 [...]

  • Een levende aanpak houdt je team scherp

Een levende aanpak houdt je team scherp

Wekelijks besteden we in onze blog aandacht aan de 9 groeiprincipes van Route ICR. Vandaag groeiprincipe 8: “Al het voorgaande komt samen in de organisatorische inrichting van je bedrijf: maak [...]