Succesvol groeien doe je zo!

In recente publicaties wordt regelmatig gesteld dat het MKB in Nederland onvoldoende (door-) groeit. Een van de oorzaken is dat veel MKB-ers O.O. (lees: onbewust onbekwaam) zijn. Met name als het gaat over het helder organiseren en structureren van hun bedrijf. Hoe pak je dat eigenlijk goed aan?

Ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’ van Paul Joore laat je op eenvoudige wijze zien waar ondernemerschap in de basis over gaat. Om te zorgen dat de ondernemer zijn complete business goed op elkaar kan afstemmen introduceert de auteur vijf zogenaamde Groeicirkels. Doordat de ondernemer in de dagelijkse praktijk invulling geeft aan deze Groeicirkels heeft hij meer overzicht. En meer overzicht zorgt ervoor dat hij tot betere besluiten kan komen.

Groeien staat in het boek zowel voor beter worden als voor groter worden. En ga je aan de slag met de Groeicirkels, dan heb je houvast om je medewerkers mee te nemen in de juiste richting. Want wil je succesvol zijn, dan moeten je medewerkers met jou op één lijn zitten.

De vijf Groeicirkels zijn logisch, overzichtelijk en voor iedereen te begrijpen. Zonder het in de gaten te hebben werk je volgens een heldere structuur, daarmee ben je als ondernemer beter inControl en dat verlost je van onnodige stress op dit vlak. En met behulp van de online tooling van InControlRating.com maak je het jezelf nog gemakkelijker.

Met nog geen 100 pagina’s vraagt ‘Succesvol groeien doe je zo!’ weinig tijd van de drukbezette ondernemer. En de begrijpelijke taal en de vele illustraties maken het tot een levendig boek van begin tot einde, dus prettig leesbaar. Hierdoor begrijpt iedere ondernemer hoe hij zijn bedrijf beter organiseert en structureert.

Zo durf je als ondernemer meer te vertrouwen op je organisatorische kwaliteiten. Dit vertrouwen heb je nodig om ambitieuzere doelen te durven stellen. En dat is weer nodig om ook de kans op succesvolle groei van jouw bedrijf te vergroten. Je creëert zo nog meer waarde voor je bedrijf!

Recent verschenen blogs

Teamintuïtie versterken is een kerntaak

Wekelijks besteden we in onze blog aandacht aan de 9 tips die de teamintuïtie in jouw bedrijf versterken. Vandaag tip 9: “Gebruik Route ICR als growth facilitator van jouw bedrijf én om tip 8 in [...]

  • Een levende aanpak houdt je team scherp

Een levende aanpak houdt je team scherp

Wekelijks besteden we in onze blog aandacht aan de 9 tips die de teamintuïtie in jouw bedrijf versterken. Vandaag tip 8: “Al het voorgaande komt samen in de organisatorische inrichting van je bedrijf: maak [...]

  • Beter op elkaar ingespeeld met een lerende organisatie

Beter op elkaar ingespeeld met een lerende organisatie

Wekelijks besteden we in onze blog aandacht aan de 9 tips die de teamintuïtie in jouw bedrijf versterken. Vandaag tip 7: “Onderlinge zekerheden & automatismen versterken de teamintuïtie: zorg voor een lerende organisatie en blijf [...]

2018-06-26T12:08:59+00:00