Business coach met Route ICR als ondersteunende App

Route ICR » Business coach met Route ICR als houvastEen business coach zorgt er samen met ondernemer en team voor dat een bedrijf tot betere prestaties komt. Tot op heden is het voor ondernemers en hun bedrijf onoverzichtelijk wat zij kunnen verwachten van een business coach. Het hangt in de praktijk erg van de persoon in kwestie af hoe een bedrijf wordt begeleid.

Met de online Route ICR App oplossing verandert dat voor eens en altijd. Ondernemer, team en bedrijf zetten namelijk zelf stappen en voeren verbeteringen door, door te werken met Route ICR. En stuiten zij vanuit de Route ICR aanpak op vragen, dan leggen zij deze voor aan hun persoonlijke business coach: en jij kunt dat zijn! Route ICR is daarmee voor jou als business coach een structurele lead generator voor je eigen business.

Wil je graag meer weten, maak dan zelf kennis via een Route ICR proefaccount, dat kost je niets. Zo zie je zelf vanuit welk houvast je jouw klanten nog meer toegevoegde waarde kunt bieden!

Wil je jouw business coach praktijk verrijken met Route ICR, neem dan contact op met Paul Joore via 06 54 65 08 78 of via paul@incontrolrating.com. Dan gaan we samen kijken of en hoe we tot samenwerking kunnen komen!

Activeer nu je gratis proefaccount!

AANMELDEN