Route ICR Clinic ‘Groei als ondernemer én bedrijf’

Iedere dag een beetje beter is wat ons betreft absolute noodzaak om je groeiambities waar te maken.

Met Route ICR heb je de alles-in-één oplossing voor allerhande problemen die je dagelijks tegenkomt in het groeiproces van je bedrijf. Want Route ICR helpt je 24/7 om te groeien als ondernemer én bedrijf.

In deze clinic laten we je zien hoe je met Route ICR het groeiproces van je bedrijf in goede banen leidt. Zo leg je de basis om intern beter te communiceren, verwachtingen beter te managen en daardoor tot een betere teamprestatie te komen.

Aanmelden voor onze Route ICR clinic ‘Groei als ondernemer én bedrijf’ kan door een e-mail te sturen aan vic@incontrolrating.com. Wij nemen dan direct contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Werken aan je bedrijf en tegelijkertijd de productiviteit opvoeren. Dat kan met online houvast en ondersteuning door Route ICR. Business development in een nieuw jasje. Route ICR helpt met structuur en focus zodat je het maximale uit je organisatie haalt: groei je als ondernemer, team en organisatie.


Activeer nu je gratis proefaccount!

Door op 'Nu activeren' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden


Heb je al een account? Inloggen

In de praktijk zijn veel bedrijven onvoldoende inControl (ICR 3, 4 of zelfs de laagste score ICR 5). Succesvol groeien is dan vrijwel onmogelijk en er gaat onnodig veel energie, tijd en geld verloren. Bedrijven die succesvol groeien scoren een ICR 1 of op zijn minst een ICR 2. Daarmee zorgen zij voor een financieel gezond bedrijf en dat is noodzakelijk voor succesvolle groei.

AANMELDEN