Ondernemers spreekuur

Geen idee hoe de beste ondernemers aan de top zijn gekomen?

De beste ondernemers hebben alles tot in de puntjes geregeld om topprestaties te leveren. Zij hebben met andere woorden optimale randvoorwaarden gecreëerd. Route ICR helpt jouw organisatie met online educatie, advies en ondersteuning om hetzelfde te doen.

Wij laten je graag zien hoe je met een stevige basis onder het groeiproces van je bedrijf meer focus creëert. Door een betere focus realiseer je meer grip op toekomstige omzet en kosten, en niet onbelangrijk ook op je cash flow. 

Iedere donderdagochtend tussen 9 en 12 zijn ondernemers van harte welkom om aan te schuiven bij Paul Joore. Zij hebben dan de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend te sparren, vragen te stellen of samen naar oplossingen te zoeken voor problemen in hun bedrijf. 

Paul is van oorsprong bedrijfseconoom en heeft inmiddels een schat aan ervaring in het bedrijfsleven. Hij maakte zelf ups en downs mee als ondernemer en heeft binnen grote en kleine bedrijven problemen opgelost in zijn rol als interim manager. Daarnaast is hij initiatiefnemer van Route ICR en schreef hij het verfrissende ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’.

Aanmelden Ondernemers Spreekuur

Wij vragen geen vergoeding voor het spreekuur. Je bent van harte welkom!

Locatie Route ICR ondernemers spreekuur:
Route ICR
Talent Square 13
5038 LX Tilburg

Vul hieronder je gegevens in zodat Paul een afspraak met je kan maken.


Activeer nu je gratis proefaccount!

Door op 'Nu activeren' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Nu activeren


Heb je al een account? Inloggen

In de praktijk zijn veel bedrijven onvoldoende inControl (ICR 3, 4 of zelfs de laagste score ICR 5). Succesvol groeien is dan vrijwel onmogelijk en er gaat onnodig veel energie, tijd en geld verloren. Bedrijven die succesvol groeien scoren een ICR 1 of op zijn minst een ICR 2. Daarmee zorgen zij voor een financieel gezond bedrijf en dat is noodzakelijk voor succesvolle groei.

AANMELDEN