Route ICR is het online houvast bij Business Development voor MKB bedrijven

Je hebt de ambitie om jouw bedrijf stevig te laten groeien. En natuurlijk weet je best dat dat niet vanzelf gaat. Want zonder inzet van personeel en zonder teamintuïtie is geen hoge bedrijfsgroei mogelijk. Probleem is dat veel ondernemers angst hebben om (meer) personeel in te zetten en daarom ook geen hoge bedrijfsgroei als doel durven te stellen. Oorzaak is dat de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker zorgt voor gebrek aan teamintuïtie. Dat zorgt tevens voor onnodige en onbewuste verspilling van tijd, energie en geld.

Wat wij doen? Wij faciliteren je om te groeien als ondernemer én bedrijf.

Wij vinden dat erg jammer, want als je niet weet wat je moet doen dan is alles moeilijk. Je hebt een beetje hulp nodig om te weten waar je moet beginnen en hoe je het groeiproces aanpakt. Onze SAAS oplossing Route ICR is hierbij je houvast, op momenten dat het jou en je teamleden uitkomt en helemaal in je eigen tempo. Route ICR is je online groeikompas en groeiprocesbegeleider in één. Door te werken met Route ICR dicht je de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker en versterk je de teamintuïtie. Hierdoor verdwijnt de angst voor (meer) personeel. Bovendien is er minder verspilling van energie, tijd en geld. Dat zorgt weer voor vertrouwen en zo durf je als ondernemer wél voor hoge groeiambitie te gaan.

Doorlopend werken aan teamintuïtie om stevig te kunnen groeien

Teamintuïtie zorgt voor topprestaties en is dé sleutel tot hoge bedrijfsgroei. Noodzakelijk houvast voor de dagelijkse werkzaamheden in je bedrijf zijn een gedeelde visie en aanpak. Route ICR helpt jou en je team om hier doorlopend aan te werken, op ieder gewenst moment, waar je ook bent en in je eigen tempo. En hoe leggen we onze aanpak en werkwijze eenvoudiger aan je uit, dan door je zelf gratis en vrijblijvend kennis te laten maken?

Wat je krijgt? Altijd focus en een sterkere teamintuïtie, hierdoor groei je sneller en is er minder verlies van tijd, energie en geld!

Activeer daarom nu je Route ICR proefaccount en boek direct resultaat, want vanuit de vaste ICR structuur werk je doorlopend in en aan een dynamische organisatie. Zo groei je als ondernemer én bedrijf. En geen zorgen, want je gegevens zijn bij ons in veilige handen! Door te werken met Route ICR als groeikompas en groeiprocesbegeleider van je bedrijf heb je altijd focus, ontwikkel je teamintuïtie, heb je meer grip en wordt je bedrijf steeds meer waard. Want met een beetje hulp kun je meer zélf dan je denkt!


Activeer nu je gratis proefaccount!

Door op 'Nu activeren' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Nu activeren


Heb je al een account? Inloggen

Meld je aan voor ons gratis ondernemers spreekuur

Meer informatie

Ondernemende professionals met een missie

Team Route ICR bestaat uit een club van ondernemende professionals met commerciële, technologische, creatieve en financieel-organisatorische kennis en ervaring. Daarnaast schakelt Route ICR andere gespecialiseerde en gerenommeerde in partijen om te zorgen dat op ieder moment de juiste kennis en expertise wordt ingezet.

Het is de missie van ICR om zoveel mogelijk ondernemers en bedrijven succesvol te laten groeien. Route ICR is dan ook ‘your online road to successful growth’. En by the way, je gegevens zijn veilig en alleen door jou (en eventuele medewerkers die je machtigt) in te zien.

Paul Joore
Paul JooreGrowth Director
Willem-Jan van der Wolf
Willem-Jan van der WolfArtdirector
Rogier Bakx
Rogier BakxTechnology Growth Manager
Sander Oord
Sander OordDigital Growth Manager

Het Route ICR kernteam bestaat uit Paul, Willem-Jan, Rogier en Sander. Vanuit deze samenstelling werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze diensten. Daarbij worden we geweldig geholpen door onze vaste groep van specialisten.

Om zelf steeds beter te worden, maken we natuurlijk dankbaar gebruik van de terugkoppeling van jou als gebruiker van Route ICR! En daarnaast hebben we het Route ICR ondernemerspanel dat de werking van de Route ICR tool toetst na iedere nieuwe release.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in aanstormend marketing talent, dus neem vooral contact op als jij denkt dat je onze missie een boost kunt geven. Daarnaast komen wij graag in contact met vernieuwende professionals die als Route ICR specialist ondernemers en bedrijven ondersteunen. Dus ben je ambitieus en zit het helpen van anderen in je bloed, neem dan contact met ons op via 088 – VICTORY (088 – 842 86 79).

Bestel het boek ‘Succesvol groeien doe je zo!’

Meer informatie

Dienstbaarheid als voornaamste kernwaarde

Vanuit onze missie is dienstbaarheid aan onze gebruikers de belangrijkste kernwaarde. Bij alles wat we doen vragen we ons af of het dienstbaar is aan de Route ICR gebruiker en bijdraagt aan onze missie. Is dat niet het geval dan sturen wij bij zodat we wél dienstbaar zijn en wél bijdragen aan onze missie.

Onze dienstbaarheid wordt 24/7 gedreven door een enorme hoeveelheid passie om onze missie te volbrengen. En passie hebben voor wat je doet en plezier hebben in wat je doet vormt de basis om tot grote prestaties te komen. Passie kan je soms ook net dat beetje meer durf geven om de stap te zetten die nodig is om het verschil te maken tussen blijven hangen of doorstoten richting succes.

Bij ons is dat erg belangrijk geweest in de jaren waarin wij Route ICR hebben ontwikkeld. Er zijn in die periode momenten en redenen genoeg geweest om het op te geven, maar onze passie en drive heeft ons op al die momenten overeind gehouden. Gelukkig maar, want Route ICR bewijst zijn waarde al aan vele ondernemers en bedrijven.

Wij geloven erin dat Route ICR enkel met een mentaliteit en instelling van wereldklasse succesvol kan zijn. Wij eisen dat dan ook van onszelf en van de partijen waarmee wij samenwerken.

Doordat wij bedrijven laten kennis maken met de wijze waarop je gestructureerd naar succes toewerkt, inspireren wij ondernemers om het gedrag van hun medewerkers op een andere wijze te beïnvloeden. Op deze manier vergroot de ondernemer de kans op succes. Onze eigen nieuwsgierigheid en interesse in nieuwe en bestaande methodes en technieken inspireert ons om steeds met vernieuwende oplossingen te komen.

Door het op laagdrempelige wijze te delen verbinden wij ondernemers met professionele kennis en ervaring die anders niet voor een betaalbaar bedrag bereikbaar zou zijn. Binnen de gedeelde kennis leert de ondernemer de dagelijkse te managen zaken, op gestructureerde wijze met elkaar te verbinden. Daarnaast verbinden we ondernemer met adviseur omdat we de taal van de adviseur koppelen aan de praktische aanpak voor ondernemers.

Als mooie bijkomstigheid dient Route ICR ook nog het doel van investeerders. Namelijk om de kredietwaardigheid, het risicoprofiel ten aanzien van de grip die ondernemers hebben op resultaat en groei, beter te kunnen inschatten. Het verbindt daarmee financiers met ondernemers en geeft de mogelijkheid om gerichte afspraken te maken over de beheersbaarheid van risico’s en bijbehorende structuur.

In de praktijk zijn veel bedrijven onvoldoende inControl (ICR 3, 4 of zelfs de laagste score ICR 5). Succesvol groeien is dan vrijwel onmogelijk en er gaat onnodig veel energie, tijd en geld verloren. Bedrijven die succesvol groeien scoren een ICR 1 of op zijn minst een ICR 2. Daarmee zorgen zij voor een financieel gezond bedrijf en dat is noodzakelijk voor succesvolle groei.

AANMELDEN