Hoe Route ICR is ontstaan

Route ICR initiatiefnemer Paul Joore heeft in ruim 15 jaar interim management en business coaching veel bedrijven zien worstelen in allerlei fases van het groeiproces. Maar met hem geloven wij er heilig in dat iedere ambitieuze ondernemer met een goed business model succesvol kan groeien. Tenminste, als die bedrijven Route ICR volgen. Met Route ICR maak je duidelijk wat de verwachtingen zijn van te leveren prestaties. Dit doe je voor jezelf én voor je medewerkers. Doe je dit niet, dan heb je een verwachtingskloof die stevige bedrijfsgroei belemmert én zorgt voor onnodig verlies van tijd, energie en geld. We zijn er trots op dat Route ICR inmiddels marktleider is als fundament onder het groeiproces van bedrijven.

Klein vraagje: weet jij hoe hét fundament onder het groeiproces van bedrijven eruitziet?

Lijkt een bijzondere vraag, want de meeste ondernemers gaan gewoon aan de slag. Maar feit is dat er wereldwijd, miljoenen ingehuurde interim managers, voortdurend bezig zijn met het structureren van bedrijven. De absolute basis en dus het fundament onder het groeiproces is niet op orde. Gevolg is een gebrek aan overzicht, een gebrek aan inzicht en zonder dát kun je niet effectief sturen en ben je dus niet inControl. En dan is groeien écht onmogelijk, hoe hard je ook loopt, hóeveel extra uren je ook maakt. En omdat je de vinger niet op de zere plek kunt leggen, ga je je langzaam maar zeker machteloos voelen en dat frustreert. Om nog maar niet te spreken over de bedrijven die uiteindelijk zelfs kopje onder gaan.

En zo gaat het al vele decennia. Eigenlijk vreemd want gaan we een huis bouwen, dan kennen we allemaal het belang van een degelijk fundament. Bij een bedrijf is dat eigenlijk niet anders, maar we weten niet hóe dat fundament eruitziet. En wat niet zichtbaar is, krijgt helaas ook geen aandacht! Hierdoor bestaat er in veel bedrijven een verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker. En dat zorgt voor gebrek aan teamintuïtie en tevens voor onnodige en onbewuste verspilling van energie, tijd en geld. Probleem is dat veel ondernemers hierdoor angst hebben om (meer) personeel in te zetten en daarom ook geen hoge bedrijfsgroei als doel durven stellen.

De vraag is dus hoe we dit voor eens en altijd veranderen, zodat ondernemers én hun groei-ambities kunnen waarmaken, én in het groeiproces niet onnodig energie, tijd en geld verspillen?

Wij hebben de oplossing gevonden door professioneel management in een eenvoudig en effectief ondernemersjasje te steken en het resultaat is ‘Route ICR’. Route ICR is je online groeikompas en groeiprocesbegeleider in één. Route ICR staat voor Route InControlRating (“ICR”) en begeleidt ondernemer en bedrijf op de uitdagende weg van stevige groei. Met Route ICR werk je 24/7 aan een gedeelde visie en aanpak. Hiermee leg je de basis om intern beter te communiceren, verwachtingen beter te managen en daardoor tot een betere teamprestatie te komen. Via je eigen Route ICR account beschik je namelijk 24/7 over precies die kennis en managementvaardigheden die je nodig hebt om het groeiproces van je bedrijf in goede banen te leiden. Zo ontwikkel en versterk je doorlopend de teamintuïtie in je bedrijf.

En zo werkt het Route ICR groeikompas: ICR 5 is de laagste score, het groeiproces is dan niet beheersbaar en je stimuleert de kans op hoge bedrijfsgroei niet of minimaal. Ieder bedrijf zou moeten streven naar ICR 1, omdat je de kans op hoge bedrijfsgroei dan maximaal stimuleert. Want alleen dan zorg je voor de juiste balans tussen 1) financieel gezond zijn, 2) focus, teamintuïtie en beheersbare processen en 3) een cultuur waarin het streven naar Operational Excellence zeer sterk aanwezig is. Met Route ICR dicht je de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker, met als gevolg dat de angst voor (meer) personeel verdwijnt. Bovendien is er minder verspilling van energie, tijd en geld. Dat zorgt vervolgens weer voor vertrouwen en comfort en zo durf je als ondernemer wél voor hoge bedrijfsgroei te gaan. En dát is de absolute basis om stevig te kunnen groeien.

Route ICR is uniek en dat komt vooral omdat bestaande partijen in de markt blijven hangen in traditionele verdienmodellen. Wij zijn anders en wij vinden dat álle ondernemers, groot, klein, arm, rijk, recht hebben op Route ICR. Daarom boek je ook met een proefaccount (gratis) al zichtbaar resultaat.

Niet vergeten dus, Route ICR is je online groeikompas en groeiprocesbegeleider in één en vormt hét fundament onder het groeiproces van bedrijven. Zo wijst Route ICR inmiddels enkele honderden ondernemers en hun bedrijven de weg richting succesvolle groei zonder dat zij in dit groeiproces onnodig energie, tijd en geld hoeven te verspillen. Want met een beetje hulp kun je meer zelf dan je denkt!


Activeer nu je gratis proefaccount!

Door op 'Nu activeren' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Nu activeren


Heb je al een account? Inloggen

Meld je aan voor ons gratis ondernemers spreekuur

Meer informatie

Ondernemende professionals met een missie

Team Route ICR bestaat uit een club van ondernemende professionals met commerciële, technologische, creatieve en financieel-organisatorische kennis en ervaring. Daarnaast schakelt Route ICR andere gespecialiseerde en gerenommeerde in partijen om te zorgen dat op ieder moment de juiste kennis en expertise wordt ingezet.

Het is de missie van ICR om zoveel mogelijk ondernemers en bedrijven succesvol te laten groeien. Route ICR is dan ook ‘your online road to successful growth’. En by the way, je gegevens zijn veilig en alleen door jou (en eventuele medewerkers die je machtigt) in te zien.

Paul Joore
Paul JooreGrowth Director
Willem-Jan van der Wolf
Willem-Jan van der WolfArtdirector
Rogier Bakx
Rogier BakxTechnology Growth Manager
Sander Oord
Sander OordDigital Growth Manager

Het Route ICR kernteam bestaat uit Paul, Willem-Jan, Rogier en Sander. Vanuit deze samenstelling werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze diensten. Daarbij worden we geweldig geholpen door onze vaste groep van specialisten.

Om zelf steeds beter te worden, maken we natuurlijk dankbaar gebruik van de terugkoppeling van jou als gebruiker van Route ICR! En daarnaast hebben we het Route ICR ondernemerspanel dat de werking van de Route ICR tool toetst na iedere nieuwe release.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in aanstormend marketing talent, dus neem vooral contact op als jij denkt dat je onze missie een boost kunt geven. Daarnaast komen wij graag in contact met vernieuwende professionals die als Route ICR specialist ondernemers en bedrijven ondersteunen. Dus ben je ambitieus en zit het helpen van anderen in je bloed, neem dan contact met ons op via 088 – VICTORY (088 – 842 86 79).

Bestel het boek ‘Succesvol groeien doe je zo!’

Meer informatie

Dienstbaarheid als voornaamste kernwaarde

Vanuit onze missie is dienstbaarheid aan onze gebruikers de belangrijkste kernwaarde. Bij alles wat we doen vragen we ons af of het dienstbaar is aan de Route ICR gebruiker en bijdraagt aan onze missie. Is dat niet het geval dan sturen wij bij zodat we wél dienstbaar zijn en wél bijdragen aan onze missie.

Onze dienstbaarheid wordt 24/7 gedreven door een enorme hoeveelheid passie om onze missie te volbrengen. En passie hebben voor wat je doet en plezier hebben in wat je doet vormt de basis om tot grote prestaties te komen. Passie kan je soms ook net dat beetje meer durf geven om de stap te zetten die nodig is om het verschil te maken tussen blijven hangen of doorstoten richting succes.

Bij ons is dat erg belangrijk geweest in de jaren waarin wij Route ICR hebben ontwikkeld. Er zijn in die periode momenten en redenen genoeg geweest om het op te geven, maar onze passie en drive heeft ons op al die momenten overeind gehouden. Gelukkig maar, want Route ICR bewijst zijn waarde al aan vele ondernemers en bedrijven.

Wij geloven erin dat Route ICR enkel met een mentaliteit en instelling van wereldklasse succesvol kan zijn. Wij eisen dat dan ook van onszelf en van de partijen waarmee wij samenwerken.

Doordat wij bedrijven laten kennis maken met de wijze waarop je gestructureerd naar succes toewerkt, inspireren wij ondernemers om het gedrag van hun medewerkers op een andere wijze te beïnvloeden. Op deze manier vergroot de ondernemer de kans op succes. Onze eigen nieuwsgierigheid en interesse in nieuwe en bestaande methodes en technieken inspireert ons om steeds met vernieuwende oplossingen te komen.

Door het op laagdrempelige wijze te delen verbinden wij ondernemers met professionele kennis en ervaring die anders niet voor een betaalbaar bedrag bereikbaar zou zijn. Binnen de gedeelde kennis leert de ondernemer de dagelijkse te managen zaken, op gestructureerde wijze met elkaar te verbinden. Daarnaast verbinden we ondernemer met adviseur omdat we de taal van de adviseur koppelen aan de praktische aanpak voor ondernemers.

Als mooie bijkomstigheid dient Route ICR ook nog het doel van investeerders. Namelijk om de kredietwaardigheid, het risicoprofiel ten aanzien van de grip die ondernemers hebben op resultaat en groei, beter te kunnen inschatten. Het verbindt daarmee financiers met ondernemers en geeft de mogelijkheid om gerichte afspraken te maken over de beheersbaarheid van risico’s en bijbehorende structuur.

In de praktijk zijn veel bedrijven onvoldoende inControl (ICR 3, 4 of zelfs de laagste score ICR 5). Succesvol groeien is dan vrijwel onmogelijk en er gaat onnodig veel energie, tijd en geld verloren. Bedrijven die succesvol groeien scoren een ICR 1 of op zijn minst een ICR 2. Daarmee zorgen zij voor een financieel gezond bedrijf en dat is noodzakelijk voor succesvolle groei.

AANMELDEN