Route ICR helpt met structuur en focus, zodat je het maximale uit je organisatie haalt: verhelderend, vernieuwend en resultaatgericht.

Eind vorige eeuw legt Paul Joore een sterke basis voor zijn zakelijke carrière bij de accountantstak van Arthur Andersen. Aansluitend is hij in allerlei (interim) management rollen actief in het bedrijfsleven, bij zowel beursgenoteerde als MKB bedrijven. Hierbij heeft hij zich ontwikkeld tot groei coach voor het MKB én trainer on the job. Groeien staat hierbij voor beter én groter worden.

Lees meer

Met deze stevige achtergrond verstaat hij de kunst om zaken met elkaar in verband te brengen. Maar belangrijker nog is zijn drive om deze expertise deelbaar te maken met de échte ondernemers van ons land, die in het MKB. Zeker gezien de maatschappelijke ontwikkelingen waarvan, naast de verdergaande globalisering, ook digitalisering zonder meer een toonaangevend voorbeeld is.

Dit vraagt om een andere manier van communiceren, want het heeft de klant wijzer gemaakt en daarmee veeleisender.

“Ondernemers moeten doorzien wat de roep om transparantie betekent voor de manier waarop zij zich profileren. Ze moeten onderzoeken welke nieuwe mogelijkheden de digitalisering biedt om hun product te vermarkten. En dan moeten zij ook nog voortdurend de eisen bijhouden die de wet- en regelgeving voor de branche stelt. Ondernemers die willen doorgroeien, moeten weten wat er speelt en vooral weten waar zij staan.”

Succes is ambitie omgezet in resultaat. In dat kader valt het Paul Joore op, dat het MKB nog (te) beperkt gebruik maakt van tooling die in de loop der jaren is ontwikkeld om door middel van organisatie en structuur de kans op succesvolle groei te vergroten. Hij heeft zich daarom ten doel gesteld om deze grote groep op een laagdrempelige en toegankelijke manier van deze kennis en bijbehorende tooling te voorzien.

Onwetendheid bij ondernemers moet daarmee worden omgezet in bewustwording van hoe zij hun eigen kwaliteiten en die van hun medewerkers effectiever en efficiënter kunnen inzetten in hun bedrijf.

“Het is van belang dat de ondernemer inzicht heeft in de cijfers, de processen, de bedrijfscultuur. Hoe hangt alles samen en sturen we het gedrag van de medewerkers in de gewenste richting? De ondernemer formuleert zelf waar hij met zijn bedrijf naar toe wil. En dan is de tijd rijp voor de maatregelen die de processen meetbaar maken, beheersbaar maken en uiteindelijk ook verbeteren.”

De kans, dat ondernemers hun doelen bereiken en succesvol groeien, wordt hiermee aanzienlijk vergroot. En zo is uiteindelijk de online Route ICR Applicatie geboren. Mooie bijkomstigheid is dat meer kennis bij het MKB bijdraagt tot meer focus en daardoor tot minder verspilling van energie en grondstoffen. Zo draagt een betere governance in het MKB ook nog eens bij aan een duurzamere wereld!

Wij geloven er dan ook heilig in dat iedere ambitieuze ondernemer met een goed business model áltijd succesvol kan groeien. Tenminste, als die bedrijven Route ICR volgen. Want met de Route ICR Business Development App zorg je dat alles tot in de puntjes is geregeld én maak je duidelijk wat de verwachtingen zijn van te leveren prestaties. Dit betekent dus houvast voor jezelf én je medewerkers om altijd de juiste focus te hebben. Doe je dit niet, dan is er een verwachtingskloof die stevige groei belemmert én ook nog eens zorgt voor onnodig verlies van tijd, energie en geld.

Route ICR is daarom educatie, advies en ondersteuning in 1 omgeving voor jou en je team. Verhelderend, vernieuwend en resultaatgericht. Werken aan je organisatie met een prettig online houvast voor minder dan de prijs van een kopje koffie per dag. Want deze absolute basis moet voor iedereen beschikbaar en dus betaalbaar zijn!

Wat wij doen?
Wij helpen je online om te groeien als individu, team & organisatie. Elke dag beter.

Wat je krijgt?
Doelgericht denken én handelen. Altijd focus, hogere omzet, lagere kosten, snellere groei.

Wat het je kost?
Minder dan de prijs van 1 kopje koffie per dag.


Activeer nu je gratis proefaccount!

Door op 'Nu activeren' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden


Heb je al een account? Inloggen

Meld je aan voor ons gratis ondernemers spreekuur

Meer informatie

Ondernemende professionals met een missie

Team Route ICR bestaat uit een club van ondernemende professionals met commerciële, technologische, creatieve en financieel-organisatorische kennis en ervaring. Daarnaast schakelt Route ICR andere gespecialiseerde en gerenommeerde in partijen om te zorgen dat op ieder moment de juiste kennis en expertise wordt ingezet.

Het is de missie van ICR om zoveel mogelijk ondernemers, teams en organisaties succesvol te laten groeien. Route ICR is dan ook ‘your online road to successful growth’. En by the way, je gegevens zijn veilig en alleen door jou (en eventuele medewerkers die je machtigt) in te zien.

Paul Joore
Paul JooreGrowth Director
Willem-Jan van der Wolf
Willem-Jan van der WolfArtdirector
Rogier Bakx
Rogier BakxTechnology Growth Manager
Sander Oord
Sander OordDigital Growth Manager
Lees meer

Het Route ICR kernteam bestaat uit Paul, Willem-Jan, Rogier en Sander. Vanuit deze samenstelling werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze diensten. Daarbij worden we geweldig geholpen door onze vaste groep van specialisten.

Om zelf steeds beter te worden, maken we natuurlijk dankbaar gebruik van de terugkoppeling van jou als gebruiker van Route ICR! En daarnaast hebben we het Route ICR ondernemerspanel dat de werking van de Route ICR tool toetst na iedere nieuwe release.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in aanstormend marketing talent, dus neem vooral contact op als jij denkt dat je onze missie een boost kunt geven. Daarnaast komen wij graag in contact met vernieuwende professionals die als Route ICR specialist ondernemers en bedrijven ondersteunen. Dus ben je ambitieus en zit het helpen van anderen in je bloed, neem dan contact met ons op via 088 – VICTORY (088 – 842 86 79).

Bestel het boek ‘Succesvol groeien doe je zo!’

Meer informatie

Dienstbaarheid als voornaamste kernwaarde

Vanuit onze missie is dienstbaarheid aan onze gebruikers de belangrijkste kernwaarde. Bij alles wat we doen vragen we ons af of het dienstbaar is aan de Route ICR gebruiker en bijdraagt aan onze missie. Is dat niet het geval dan sturen wij bij zodat we wél dienstbaar zijn en wél bijdragen aan onze missie.

Lees meer

Onze dienstbaarheid wordt 24/7 gedreven door een enorme hoeveelheid passie om onze missie te volbrengen. En passie hebben voor wat je doet en plezier hebben in wat je doet vormt de basis om tot grote prestaties te komen. Passie kan je soms ook net dat beetje meer durf geven om de stap te zetten die nodig is om het verschil te maken tussen blijven hangen of doorstoten richting succes.

Bij ons is dat erg belangrijk geweest in de jaren waarin wij Route ICR hebben ontwikkeld. Er zijn in die periode momenten en redenen genoeg geweest om het op te geven, maar onze passie en drive heeft ons op al die momenten overeind gehouden. Gelukkig maar, want Route ICR bewijst zijn waarde al aan vele ondernemers en bedrijven.

Wij geloven erin dat Route ICR enkel met een mentaliteit en instelling van wereldklasse succesvol kan zijn. Wij eisen dat dan ook van onszelf en van de partijen waarmee wij samenwerken.

Doordat wij bedrijven laten kennis maken met de wijze waarop je gestructureerd naar succes toewerkt, inspireren wij ondernemers om het gedrag van hun medewerkers op een andere wijze te beïnvloeden. Op deze manier vergroot de ondernemer de kans op succes. Onze eigen nieuwsgierigheid en interesse in nieuwe en bestaande methodes en technieken inspireert ons om steeds met vernieuwende oplossingen te komen.

Door het op laagdrempelige wijze te delen verbinden wij ondernemers met professionele kennis en ervaring die anders niet voor een betaalbaar bedrag bereikbaar zou zijn. Binnen de gedeelde kennis leert de ondernemer de dagelijkse te managen zaken, op gestructureerde wijze met elkaar te verbinden. Daarnaast verbinden we ondernemer met adviseur omdat we de taal van de adviseur koppelen aan de praktische aanpak voor ondernemers.

Als mooie bijkomstigheid dient Route ICR ook nog het doel van investeerders. Namelijk om de kredietwaardigheid, het risicoprofiel ten aanzien van de grip die ondernemers hebben op resultaat en groei, beter te kunnen inschatten. Het verbindt daarmee financiers met ondernemers en geeft de mogelijkheid om gerichte afspraken te maken over de beheersbaarheid van risico’s en bijbehorende structuur.

In de praktijk zijn veel bedrijven onvoldoende inControl (ICR 3, 4 of zelfs de laagste score ICR 5). Succesvol groeien is dan vrijwel onmogelijk en er gaat onnodig veel energie, tijd en geld verloren. Bedrijven die succesvol groeien scoren een ICR 1 of op zijn minst een ICR 2. Daarmee zorgen zij voor een financieel gezond bedrijf en dat is noodzakelijk voor succesvolle groei.

AANMELDEN